Uitslag Tierrafino Fotowedstrijd 2014

Met leem kan je mooie dingen maken. Steeds de moeite waard om vast te leggen op de gevoelige plaat. Nog leuker is het om er wedstrijd van te maken.
Op zaterdag 29 november jl. is de uitslag van de fotowedstrijd van Tierrafino Clay Factory bekend gemaakt. Er werd gekozen uit meer dan 70 inzendingen. Doel van de jaarlijkse fotowedstrijd is het bekend maken van toepassingen van leem in bouwprojecten en objecten. Ook wordt op deze manier aandacht gegeven aan het vak van de stukadoor waar het de verwerking van leemstuc betreft.

Uitslag juryprijs: 
De juryprijs is gewonnen door Maarten Oudshoorn van Oudshoorn Leemwerk en Charles Thuyls van Euroleem. Het betreft een project Landhuis in Bant 970 m2 speciaal gemengde Tierrafino Duro kleuren.
Het is een voorbeeld van oorspronkelijk materiaal en moderne vormgeving. Ook toont de foto van het project het gebruik van de uiteenlopende kleurschakeringen van warm tot koel.

Uitslag publieksprijs: 
Uit de 70 inzendingen werd overtuigend een publieksprijs gekozen: Erik Jonkers van Wandstyling. Erik Jonkers combineert in zijn foto de zachte uitstraling van Tadelakt Roman-oker met een modern en klassiek grafisch detail.

De prijzen zijn totaal € 1250 aan Tierrafino-produkten.

bant 2 light

 

leem

wastafel3

Geplaatst in ACTUEEL en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.