Je woning groeit op het land! Prefab Strobouw

    

Het land van strokarton, mooi bezongen door drs.P, heeft meer te bieden dan grasland, mais en aardappelen: Prefab Stro-elementen! Stro als bouwmateriaal wordt weer in ere hersteld.

Stro is een biobased product bij uitstek. Het kan bijna onbewerkt gebruikt worden als bouwmateriaal.

Omdat het bouwen met standaard stropakken omslachtig is en de persing als je niet oplet nogal kan variëren heeft men in Groningen het prefab stro-element ontwikkeld, verkrijgbaar in drie standaard maten met passtukken.

Het element heeft een zeer hoge isolatiewaarde en geeft het gebouw een gezond en prettig binnenklimaat. Prefab Strobouw gevelelementen zijn een duurzaam alternatief voor constructieve gevelelementen in de laagbouw en als isolerende voorzetwanden. De elementen zijn voorzien van een houten frame en zijn daardoor gemakkelijk aan elkaar te schroeven. Elke aannemer kan ze plaatsen. Alle standaard afwerkingen zijn mogelijk, zoals stucwerk, houten gevelbekleding of een gemetseld buitenspouwblad.

Afgewerkt met een damp-open stucmortel, krijgt de woning een heel natuurlijke ademende schil met zeer gunstige eigenschappen. Het bouwelement heeft een hoge isolatiewaarde, dempt geluid, is damp-open en werkt vochtregulerend. Vergelijk het maar met een wax- coat winterjas. Waterdicht, warm maar wel damp-open.

Meer informatie: Prefab Strobouw

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geplaatst in ACTUEEL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.