Duurzaam Bouwen in Maassluis

MAASSLUIS – Aanstaande zaterdag organiseert De Polderij in Maassluis een boerenmarkt met als thema duurzaam bouwen en verbouwen.

 

Speciaal voor Duurzaam Midden-Delfland is ecologisch bouwproject De Polderij voor één dag toegankelijk voor publiek. Een levensechte virtual reality tour neemt de bezoeker mee op verkenningstocht door de toekomstige groene locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Duurzame architect Ralf van Tongeren beantwoordt vragen over ecologisch ontwerpen. Lokale meubelmaker en aannemer de zingende zaag laat zien hoe je circulair hout bewerkt. InfoDuBo uit Groningen deelt kennis over isoleren met hennep, andere duurzame bouwmaterialen en duurzame energiesystemen. Ook zijn er kleurrijke veldboeketten te koop en De IJsfiets schept de lekkerste biologische ijsjes. Uitgerust met visnetjes, insectenpotjes, microscoop en petrischaaltjes, nemen jonge bezoekers onder begeleiding van Scouting Paulusgroep het bos rondom de boerderij onder de loep. Kortom, er is veel te zien, proeven en beleven op 17 juni.

 

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kan de bezoeker terecht bij de boerenmarkt aan de Vlaardingsedijk 7 in Maassluis. Meer informatie is beschikbaar op: depolderij.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geplaatst in ACTUEEL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.