Warmtebeelden

 

Deze winter zijn er  ‘warmtebeelden’  gemaakt van voorgevels in een aantal wijken in Groningen. In één oogopslag is op die opnames te zien of er warmte uit een woning lekt. En waar precies. Stadjers kunnen de beelden komen bekijken bij het Infopunt Duurzaam Bouwen aan de Hereweg 9. Daar is ook isolatieadvies aan te vragen.

Omdat het lastig is om als particulier zelf een warmtebeeld te interpreteren, heeft de Gemeente Groningen IPDUBO ingeschakeld.

Wij kunnen de beelden voor toelichten.

Daarnaast kunnen wij Stadjers die interesse hebben in het isoleren van hun woning hierover objectief en onafhankelijk advies geven.

In de volgende wijken zijn warmtebeelden gemaakt:

– Helpman – West
– Herewegwijk
– Selwerd
– De Hoogte
– Indische buurt
– Korreweg (gedeeltelijk)
– Beijum
– Hoogkerk

Het werkt als het volgt:

Op afspraak biedt IPDUBO u een adviesgesprek aan over het warmtebeeld van uw woning. Het advies is kosteloos (maximaal 1 uur). Na afloop van het gesprek kunt u de tentoonstelling bezoeken en kennismaken met de mogelijkheden die er zijn om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.

U krijgt tevens een afdruk van de foto mee naar huis.

Woont u in een straat waar geen warmtebeelden zijn gemaakt? Geen nood: ook voor u geldt het aanbod van een kosteloos adviesgesprek.

Kijk snel op één van de kaarten of uw straat gescand is: Helpman-westSelwerd, Korrewegwijk, Beijum-West, Beijum-Zuid en Hoogkerk

 

Afspraak maken:

Tel: 050 529 09 10 of advies@ipdubo.nl

 

Locatie: Hereweg 9, Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.