Cursussen Basiskennis Houtskeletbouw in maart


Houtskeletbouw (hsb) is een bouwmethode waarbij een houten draagcontructie (skelet of frame) in een gebouw wordt toegepast. Hsb wordt in Nederland steeds meer toegepast. Bij hsb wordt veelal gebruik gemaakt van prefab-elementen (in de fabriek gemaakt en vervolgens naar de bouwplaats gebracht), waardoor een gebouw snel wind- en waterdicht gemaakt kan worden. Een ander voordeel is dat bij hsb gebruik gemaakt wordt van duurzaam en volledig recyclebaar materiaal.

Na het volgens van deze cursus hebben de deelnemes basiskennis over houtskeletbouw opgedaan. Deze basiskennis kunnen zij vertalen naar hun dagelijkse werkzaamheden.

De cursus is voor medewerkers in de timmer-, hout- en bouwbranche die ten behoeve van het uitvoeren van hun (nieuwe) functie hun basiskennis, begrip en inzicht op het gebied van houtskeletbouw willen uitbreiden of opfrissen.

Deze cursus is onmisbaar voor eenieder die ten behoeve van het uitoefen van hun (nieuwe) functie hun basiskennis, begrip en inzicht op het gebied van houtskeletbouw willen uitbreiden of opfrissen.

De cursuskosten bedragen € 785,- exclusief BTW .

Datum: 16 & 30 maart van 14:00 = 18:00

Meer info en aanmelden: Evan Buytendijk BV

Geplaatst in bouwbedrijven, bouwwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.